1e editie ECOPOP festival

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-03-2010 | Gewijzigd op: 02-03-2010

BLØF en Roel van Velzen komen op zaterdag 19 juni 2010 tijdens de eerste editie van het Ecopop-festival naar de stad. 
Dit  festival vindt op 19 en 20 juni  2010 plaats in het Paleiskwartier.

Burgemeester Rombouts zal zaterdag 6 maart 2010 op de Parade de start geven van dit festival. 

Op deze kick-off kan men kennismaken met streekproducten van Hutten catering en met elektrische vervoersmiddelen voor de productie van ECOPOP. De afsluitng gebeurt  met een optreden van Roel van Velzen. 

Met ECOPOP ’s-Hertogenbosch start een reeks van ECOPOP festivals. Nationale en internationale popartiesten trekken het grote publiek. Middelgrote artiesten/bands, maatschappelijke organisaties en duurzame cateraars zorgen voor een inspirerende mix van enter- en edutainment. In het jaar van Den Bosch als 'Hoofdstad van de smaak' kunnen de bezoekers daarom tijdens ECOPOP genieten van de beste streekproducten.
Een deel van de opbrengst uit kaartverkoop wordt samen met het Umoja klimaat- en ontwikkelfonds aangewend t.b.v. CO2 compensatieprojecten in de regio.
 
Op zaterdag 19 juni 2010, direct na de voetbalmatch Nederland – Japan, kunnen bezoekers genieten van een heerlijke zomer middag en avond op het terrein in het Paleiskwartier met tal van activiteiten voor een bijzonder lage toegangsprijs [ € 18,50]. Zondag 20 juni 2010 meer regionaal georiënteerd popartiesten op [toegang €9 ] en mogen kinderen onder de 12 jaar zelfs gratis naar binnen.
Meer info en kaarten via de sit ecopop