A Propos Fonteinplein overgenomen door Het Vervolg

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-03-2010 | Gewijzigd op: 07-03-2010
-Rechts: Najaar 2006 toen De Peer op de hoek Kolpersstraat/Krullardstraat heropende als Gaja.

-Boven: Mangerie Het Vervolg in de Verwersstraat verhuist naar het Fonteinplein.

foto's © paul kriele, 27 november 2006 [r] en 7 maart 2010 [boven].
 .

 

A Propos, gelegen op de hoek Kolperstraat/Krullardstraat is overgenomen door Het Vervolg. Dat restaurant zit op de hoek Verwersstraat/Lange Putstraat. Het etablissement stopt daar en verhuist naar het Fonteinplein per 1 april 2010.

De eigenaars van 'Mangerie Het Vervolg'  Patrick en Nathalie Sebregts willen van A Propos, dat feitelijk als dagzaak opereerde, uitbreiden naar de avonduren waardoor ook het restauratieve aspect meer aandacht krijgt. Qua interieur zal er weinig veranderen en de formule van Het Vervolg nemen de Sebregtsen mee vanuit de Verwersstraat.
'Daar gaan we verder met twee zaken: de voortzetting van A Propos en we nemen Het Vervolg daar mee naar toe, 'zegt Nathalie Sebregts die zich verheugt op een tweede leven op het zonnige Fonteinplein met allemaal mooie en veelal particuliere zaken om ons heen, wat leuk publiek trekt.'

*A Propos was de voortzetting van Gaja van Bart Derksen, ook eigenaar van Pilkingtons.Gaya is sedert najaar 2006 veranderd in Bistro A Propos. Het interieur is van wit naar rood pluche omgevormd.
Eigenaar Bart Derksen kwam daar samen met kok/cateraar Bram Verleg toe om het 'uit eten gaan' wat laagdrempeliger te maken. Intussen [8 december 2009] is Bram Verleg uit de zaak gestapt.

Doordat voor Bart Derksen zich momenteel richt op de franchising van zijn onderneming Pilkingtons blijft er minder tijd  vrij voor A Propos.