Casama: een jong bedrijf in casa's

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-05-2003
Dit keer geen foto van het Casama-kantoor, maar van een ludiek opzetje van een van de directeuren [Nooijen] waaruit zijn liefde voor de Indonesische Archipel blijkt.. Het ding staat op Postelstraat 65-67.
foto ©  gerard monté, 24 juni 2003.
 

Herman Nooijen [40] en Marico Mulders [38] hebben samen Casama opgezet, een bedrijf in oosterse priëlen en vakantietuinhuizen [casa’s].
Nooijen, van oorsprong landschapsarchitect, wil grenzen gaan verleggen. ‘ Vanaf mijn 14 ben ik al met tuinen bezig,’ zegt Nooijen gezeten aan zijn bureau in zijn kantoor in de Postelstraat 65-67. Met Casama denkt de veelal in Spanje en Indonesië opererende zakenman meer internationaal te kunnen gaan werken.

Daarnaast verkoopt hij mozaïek vloeren naar eigen ontwerp en in eigen productie.
Een voorbeeld ligt al bij Café Reinders.
De onderneming leidt hij met Marico Mulders, interieur designer en ontwerper van meubels. Hun zakelijke activiteiten zijn op internet te aanschouwen.  
Op http://www.landvorm.com krijg je een indruk hoe zijn ontwerpen voor tuin–en landschap er uit zien. Langs de A50 [nieuw bedrijfspark in Oss/voormalig autosloopterrein] is een vorm van landschapsinrichting van Nooijen te zien.