Tennisbanen van BTC Pettelaer overdag weer open

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-09-2011 | Gewijzigd op: 19-09-2011
Het bestuur van BTC De Pettelaer liet haar leden hedenmiddag- 4 september 2011 - weten dat vanaf 3 september er weer getennist kan worden op de banen 2 tot en met 8. Dat zijn de banen die liggen aan de zuidzijde en niet op de kant nabij het paviljoen.
Er kan alleen nog bij daglicht worden gespeeld, omdat de baanverlichting nog niet operationeel is, aldus bestuurldie Mechteld de Geus.

foto's © roland brouwer en paul kriele, 28 en 29 augustus 2011. Indruk van de brand en wat er van het paviljoen overbleef.


De ingang an het tennispark is tijdelijk verplaatst naar de deur in het hek naast baan 3. Het gebied rondom de oorspronkelijke ingang, het afgebrande clubhuis, de kleedkamers en baan 1 blijft nog steeds afgesloten. Dit gehavende gedeelte van de club is echt verboden terrein voor iedereen.
Hoewel het tennispark weer gedeeltelijk is vrijgegeven, is het invitatie toernooi van 10 september a.s. afgelast. Ook de recreantenavond op woensdagavond gaat niet door totdat een vervangend clubhuis is geplaatst.