Vrind, Rob de

Rob de Vrind milieufreak en docent. Man achter het Hertogbier 1629 en achter de Groene Vesting waaronder ook de ambitie valt om de linie van Frederik Hendrik van 1629 in historisch, toeristisch en in milieuopzicht terug in beeld te brengen.

Laatste artikelen binnen de categorie Vrind, Rob de:

Uitreiking van Brabant Bokaal aan Rob de Vrind

Uitreiking van Brabant Bokaal aan Rob de Vrind

Gepubliceerd op: 17-11-2011 | Gewijzigd op: 0
Maandag 28 november 2011 zet het Prins Bernhard Cultuurfonds drie provinciegenoten in het zonnetje die zich op een inspirerende en meer dan bijzondere wijze vrijwillig hebben [en nog] inzetten voor de Brabantse cultuur en natuur. Rob de Vrind uit Rosmalen is een van de gelukkigen.
Lees meer
'Brabant Bokaal 2011' voor Rob de Vrind

'Brabant Bokaal 2011' voor Rob de Vrind

Gepubliceerd op: 31-10-2011 | Gewijzigd op: 02-11-2011
Rob de Vrind is een van de drie personen, die dit jaar door het Prins Bernhard Cultuurfonds de Brabant Bokaal wordt toegeken. Deze uitreiking betekent een eerbetoon van het Prins Bernhard Cultuurfonds aan personen die zich als vrijwilliger op meer dan bijzondere wijze inzetten voor Brabantse cultuur en natuur.
Lees meer
Lezing Rob de Vrind: 'Fleur om de Deur '

Lezing Rob de Vrind: 'Fleur om de Deur '

Gepubliceerd op: 19-05-2003 | Gewijzigd op: 15-03-2010
De expert op het gebied van milieu -Rob de Vrind- hield maandag 19 mei 2003 een lezing in de Bibliotheek aan de Hinthamerstraat. De Vrind hield een pleidooi voor behoud van de gebieden met bijzondere planten. Ondanks dat behoud laat de Vrind de mogelijkheid open publiek in die gebieden toe te laten .
Lees meer
Milieufreak RobdeVrind presenteert 'ZeldzaamGroen'

Milieufreak RobdeVrind presenteert 'ZeldzaamGroen'

Gepubliceerd op: 23-10-2002 | Gewijzigd op: 0
Vanmorgen dinsdag 23 oktober 2002 is in Het Bossche Broek, nabij een uniek wiel, het boek opgegraven dat milieudeskundige en bioloog Rob de Vrind heeft samengesteld. Dat boek bevat een rijke opsomming van de Bossche flora en fauna. De conclusies luiden dat de stad en omgeving rijk is: niet alleen aan unieke planten maar ook een opvallende variëteit bezit aan natuurgebieden.
Lees meer