Gebrs. Bosters nemen Van Puffelen over

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-03-2010 | Gewijzigd op: 26-03-2010
Restaurant  Van Puffelen in de Uilenburg is overgegaan naar de eigenaars van Christoffel in de Korenbrugstraat.  De gebroeders Brian en Raymond Bosters hebben per 1 mei 2010 de horeca van de unieke voormalige stalhouderij De Swaen overgenomen.

Restaurant Van Puffelen op Molenstraat 6. Een historisch pand met een geweldige uitstraling  waarvan het horecadeel over gaat van de Van de Wildenbergs naar de gebrs. Bosters.
Het pand is van koperslager Hendrik de Laat geweest en van de stalhouderij van Liebregts.

 

Molenstraat 6: In dat bijzondere hoekpand voor paard en wagens begonnen Paul en Dimph van de Wildenberg-van den Bosch 20 jaar geleden als gastheer en gastvrouw.Dat was in de toen nog stille wijk De Uilenburg even een gewaagde onderneming, maar beiden zijn erg succesvol. Paul had al een verleden als horecabaas van De Wildeman. Dat café op de hoek Lange en Korte Putstraat was ook erg origineel van opzet. 
Maar beiden vinden dat ze hun sporen in culinair Den Bosch hebben verdiend en stoppen er mee.
Paul [60] die ook 15 jaar café De Wildeman leidde, en Dimph [52 jaar] zetten een streep onder hun horecaleven en gaan rentenieren op hun domein Boxtel.
'We maakten plannen voor de verkoop van de zaak. Meestal duurt zo iets een paar jaar, maar plots stond er een kandidaat op de stoep,' zegt Dimph. 'Het overviel ons wel. Maar we zijn met de overdracht erg blij.
Maar als je zo'n avond als deze weer vol zit met ook nog eens gezellig publiek, dan heb ik het er toch wel even moeilijk mee..'.