Restaurant Méprise in Snellestraat verkocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-07-2011 Restaurant Méprise eertijds [mei 2002] voortgezet door de horecapartners Thijs Vis en Jeroen Funcke is verkocht aan Fons van Bokhoven van De Geregthof op Marktveld in Vught.
De reden is meervoudig, licht Jeroen Funcke toe. Het zit hem in de economische crisis  en de complexheid van een voor-en een achterzaal. Daardoor verlies je wel eens een totaalbeeld. Vroeger, toen we samen waren, klopte het allemaal perfect.
Doordat we de kans kregen de zaak in de Snellestraat goed te verkopen hebben we de knoop doorgehakt, aldus Funcke, die na 4 jaar afzonderlijk te hebben geopereerd, nu weer samen gaat met zijn horecapartner Thijs Vis van 't Misverstant.
 
-Links: Thijs Vis en Jeroen Funcke waren al  collega's in het Kabinet op Heidelust in Vught en begonnen in 2002 samen het Misverstant in de Snellestraat .
-Links boven: Méprise in de Snellestraat, is per 1 juli 2011 verkocht aan de Vughtse horecaman Fons van Bokhoven.
-Links: Thijs Vis en Jeroen Funcke, partners in de horeca gaan - na 4 jaar 'scheiding' - samen weer verder in ''t Misverstant in de Verwersstraat, de zaak die Thijs Vis in 2007 van Arnold Vrielink overnam
.

foto's © paul kriele, 4 juli 2011.
 

Bericht van  6 mei 2007 Thijs Vis begint op Verwersstraat 23 Misverstant  
't Misvterstant ook als brasserie  bericht van 26 maart  2010.