30 jaar Samen Beter in Rijnstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-04-2010 | Gewijzigd op: 12-04-2010
Het Gezondheidscentrum  Samen Beter in de Rijnstraat viert het 30-jarig bestaan met een symposium dat op vrijdag 23 april in het wijkcentrum De Stolp in de Rijnstraat plaats vindt. Het thema is 'het heden, verleden en de toekomst van de zorg'. Op het symposium spreekt directeur Elly Vogelzang o.a. de (oud)-medewerkers van de afgelopen dertig jaar toe.  

Directeur Elly Vogelzang spreker op het symposium dat tgv  30 jaar 'Samen Beter' op 23 april 2010 in De Stolp wordt gehouden. Eveneens spreker is de oud-directeur Mariet Paes.

Voormalig directeur Mariet Paes blikt onder het motto ‘vertrouwenswaardige kwaliteit’ terug op het verleden van Samen Beter. Huisarts en kaderarts diabetes Meggy van Kruijsdijk geeft een toelichting op de kwaliteit van zorg die Samen Beter nu biedt. Leo Kilphuis, directeur van de LVG (Landelijke Vereniging Georganiseerde eerste lijn) richt zich vervolgens op de toekomst van de zorg. Deelnemers aan het symposium kunnen daarna meedoen aan diverse workshops die op verschillende locaties in de wijk worden gehouden.

Het gezondheidscentrum in Oost werd in 1980 opgericht door een groep jonge en gedreven medici uit Nijmegen. Het bracht als een van de eerste het multidisciplinair werken in de praktijk. Ook nu nog speelt Samen Beter een voorlopersrol in de gezondheidszorg. 
Op die heugelijke dag [23 april 2010] zijn de wijkbewoners welkom op de receptie [17.00-19.00 uur] in De Stolp.