Nieuwe dienstregeling Arriva vanaf 9 december 2018

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-11-2018

 

De stadsdiensten en ook
de lijndiensten van Arriva veranderen hier en daar.


foto © paul kriele, 29 oktober 2014.

................................................................................................1
Met ingang van zondag 9 december is er een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in Oost- en West-Brabant. Meer informatie en alle wijzigingen zijn voor de reiziger gemakkelijk terug te vinden in de reisplanners en via arriva.nl/dienstregeling en via bravo.info. Hieronder een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.


In de hele regio wijzigen de vertrek- en aankomsttijden. Ook zijn er routewijzigingen, aangepaste rijtijden en worden er meer aansluitingen gerealiseerd. In de spitsuren komen er ritten bij en met name in de daluren vervallen er enkele ritten.

 

Bravodirect netwerk

Het Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) in Brabant met snelle, frequente en comfortabele buslijnen (300-lijnen) heet voortaan Bravodirect. Arriva ziet dat het aantal reizigers op de Bravodirect-lijnen blijft groeien.

Nieuwe Spitslijn 654 tussen ’s-Hertogenbosch, Schijndel en Eindhoven


Door de nieuwe Spitslijn 654 ontstaat er een snelle verbinding tussen ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Eindhoven in de ochtend- en middagspits.  

Stadskaartje Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg
Ook na het ingaan van de nieuwe dienstregeling op 9 december kunnen reizigers voordelig reizen met het stadskaartje in Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Het kaartje kost € 3,- en is in het weekend één dag geldig op alle stadslijnen. Twee kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis mee.

Terug naar boven