Arriva: Vijf kinderen voor één dag de baas

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-01-2020 | Gewijzigd op: 23-01-2020
Vijf directieleden van Arriva Nederland staan, vandaag 23 januari 2020,  onder het motto 'Baas van Morgen' hun stoel af aan vijf nieuwe bazen  in de resp. uiteenlopende regio’s, waaronder regio Zuid.
Baas van Morgen Sophia samen met regiodirecteur Jan Pieter Been[r.]  van Arriva op
bezoek bij onze partner BrabantSport.
In gesprek met oud hockeyinternational
Marcel Balkenstein [l.] om samen nieuwe plannen te bedenken voor de sociale ambities van Arriva.

 

Vijf kinderen ervaren hoe het is om als directeur toekomstplannen te maken, leiding te geven en krijgen zo een uniek kijkje achter de schermen. Zo geven we de generatie van de toekomst de kans om een waardevolle ervaring op te doen op de arbeidsmarkt.

-Anne Hettinga, voorzitter van de Raad van Bestuur van Arriva Nederland, wordt vandaag bijgestaan door Levi. Na de gezamenlijke noordelijke aftrap van de ‘Baas van Morgen’ in Leeuwarden wordt er gebrainstormd over jongeren in het ov. Heeft de nieuwe baas goede ideeën om jongeren meer in de bussen en treinen te krijgen? De dag wordt vervolgens verder voortgezet op het hoofdkantoor van Arriva Nederland in Heerenveen waar onder andere de verkeersleiding wordt bezocht.
-Baas van morgen opent eigen rijopleiding in Leiden
Ook regiodirecteur Martijn van de Weijer, wordt vandaag bijgestaan door een nieuwe baas. Mohamed mag deze dag de eigen rijopleiding van Arriva officieel openen. Ook mag hij nadenken over de vraag hoe we vervoer naar de Keukenhof voor jongeren aantrekkelijker maken.

-Baas Samantha helpt de verkeersleiding
In regio Noord neemt Samantha het stokje over van regiodirecteur Milfred Hart. Hij neemt haar in Leeuwarden mee naar de verkeersleiding van de trein. Daarna volgt een rit met de trein waarin een steward en machinist vertellen over hun vak.

-Op gesprek bij BrabantSport  Sophia is vandaag de baas in regio Zuid. Zij gaat samen met regiodirecteur Jan Pieter Been op gesprek bij partner BrabantSport. Ook is zij vandaag voorzitter van het managementteam regio Zuid van Arriva.

-Ashley duikt de werkplaats in
In Limburg staat regiodirecteur Michiel Cusell zijn stoel af aan baas Ashley. Samen gaan ze naar de werkplaats voor een kijkje achter de schermen. Daarnaast gaan ze een kijkje nemen bij de infrabeheerder en de vervoerplanner.
Ga mee op pad
Arriva doet donderdag via Instagram (@Arriva_NL) verslag van de belevenissen van de Bazen van Morgen in alle regio’s.
Met het project ‘Baas van Morgen’ laat JINC, samen met deelnemende bedrijven zoals Arriva, zien dat een goede start op de arbeidsmarkt voor al het talent van morgen niet vanzelfsprekend is. Arriva is blij om deze kinderen de kans te geven één dag aan het roer te staan en hierdoor bij te dragen aan voor hun zeer waardevolle ervaringen en contacten. 

Terug naar boven