Arriva: nieuwe dienstregeling per 3 januari 2021 voor steden&provincie

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-12-2020 | Gewijzigd op: 10-12-2020
Met ingang van zondag 3 januari 2021 start de nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in West- en Oost-Brabant. Met deze dienstregeling levert Arriva maatwerk dat aansluit op de gewijzigde reizigersaantallen en gewijzigde reispatronen samenhangend met de maatregelen geldend rondom het coronavirus. Meer informatie : de reisplanners en/of via arriva.nl/brabant.
....
Er zijn minder reizigers in het openbaar vervoer en ook reispatronen zijn de afgelopen periode duidelijk gewijzigd. Arriva houdt in de uitvoering van de nieuwe dienstregeling rekening met de gewijzigde reizigersaantallen.  In de hele regio zijn er voor een aantal buslijnen frequentieaanpassingen. Daarnaast wijzigen op een aantal lijnen de vertrek- en aankomsttijden. Op zaterdagen worden voor een aantal buslijnen routewijzigingen doorgevoerd. De buurtbussen starten hun dienstregeling nog niet direct op 3 januari.

Arriva heeft in de nieuwe dienstregeling rekening gehouden met de gewijzigde reizigersaantallen. Arriva monitort die aantallen continue en past de dienstregeling aan indien nodig. Zo kunnen we steeds een goede, op maat gemaakte, dienstregeling blijven bieden aan de reizigers. Op www.arriva.nl/brabant vinden reizigers meer informatie over de actuele vertrektijden en de nieuwe reismogelijkheden.