Aanhouding in zaak Barry Giezen

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-05-2011 | Gewijzigd op: 04-02-2017
Uit een betrouwbare -naburige bron van Bary -blijkt dat er niet een vreemde man bij Bary thuisaop bezoek is geweest, maar dat het stel -Bary en zijn vriend- samen door bepaalde middelen gedrogeerd raakten, experimenteerden en in die stemming over de schreef gingen waarbij Bary door bloedverlies levensgevaarlijk gewond raakte.

Bericht van 18 mei 2011 Aanhouding in de zaak over overval op Barry Giezen
De politie heeft  gisterenmiddag -17 mei 2011 -in Venlo een 21-jarige verdachte aangehouden in de zaak Barry Giezen. De Bossche kapper en mode-en gay-ikoon werd donderdag 5 mei 2011 in zijn huis op het Muntelplein gedrogeerd en daarna door messteken ernstig verwondde, zelfs zodanig verminkt dat zijn penis werd afgesneden.Diens vriend trof hem in een levensgevaarlijke situatie [heftig bloedend] op de kamervloer aan en waarschuwde 112.

Een foto van 1993 van de toen 47 -jarige Barry Giezen.

Giezen vertelde dat hij na telefonisch kon takt de jongeman had uitgenodigd en blijkbaar bij het gebruik van drank en/of joints, door iets in de drankjes, bewusteloos raakte. Daarom heeft de politie bloedmonsters voor onderzoek gestuurd naar het  Forensisch Instituut, zo meldt de politie vanmorgen in haar dagelijkse persberichten.
De Venlonaar wordt poging tot doodslag ten laste gelegd.