Popronde Den Bosch 1 oktober

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-09-2010 | Gewijzigd op: 25-09-2010
----

De Popronde* valt traditiegetrouw op de eerste vrijdag van [1] oktober. Het festival wordt gecoördineerd en geprogrammeerd door W2 Popcollectief.

Op één avond zijn in de Bossche binnenstad 31 bands en/of singer-songwriters in de meest uiteenlopende stijlen te bewonderen op weer 17 locaties. Er worden zelfs vanuit café ‘t Vraagteken twee singer-songwriters live uitgezonden op Boschtion FM (ether: 95.2 en kabel 87.5) in het programma “Vrielinks Vrolijke Vrijdag”.

Nieuwe locaties dit jaar zijn o.a. de pas vernieuwde Muzerije waar het 3FM Serious Talent stage is gehuisvest, en De Verkadefabriek waar maar liefst drie bands te bewonderen zijn onder de noemer 3VOOR12 Hollandse Nieuwe. Kortom één avondvullend programma met de beste opkomende muzikale talenten van Nederland en dat helemaal gratis!
Voor een overzicht van de te beluisteren bands: www.popronde.nl,

*Popronde 2010 in 24 steden
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Dit jaar strijkt het festival neer in 24 steden. De Popronde is voor de jaarlijkse selectie van 100 talentvolle, aanstormende Nederlandse bands en artiesten dé kans om intensieve speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en hun netwerk buiten de eigen regio uit te breiden.