Gratis Muziekfestival Popronde vrijdag 7 oktober

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-10-2011 | Gewijzigd op: 03-10-2011
Het gratis muziekfestival Popronde voltrekt zich vrijdagavond 7 oktober 2011 in de binnenstad met 31 bands die optreden op 20 uiteenlopende locaties. Daar is nieuw talent te zien. Voorbeeld van 2 jaar geleden is de band Go Back to the Zoo.
 
De organisatie- W2 Popcollectief (lokale partner van Popronde] -sluit dat festival af met  een afterparty in W2 Poppodium [tot 04.00 uur].
[Up-to-date programma via poprondewww.popronde.nl/steden/Den-Bosch/  te beluisteren].

Geen locatie is te vreemd voor Popronde Den Bosch, het enige dat men hoeft te doen, is een mailtje sturen naar W2 Popcollectief (pop@w2.nl).

De organisatie zoekt altijd een passende band bij het deelnemende podium. Op deze manier kan zowel de band als de locatie zich het beste profileren. 
Bij de Bibliotheek staat dit jaar Spilt Milk, een drie-akkoorden- folkband met Velvet Underground invloeden en teksten uit de dode dichters almanak. 
Dit jaar staan er bands geboekt bij: De Verkadefabriek, W2 Poppodium, De Knillispoort, De Muzerije, Koning Willem I-College, Bibliotheek Hinthamerstraat, ’t Bonte Palet, De Palm, De Smidse, Silva Ducis, Hart van Brabant, P79, Pollevie,
TweeKeerBellen, Café Loenz, Bar le Duc, ’t Veulen, Bottles & Bites, Van Puffelen en Eetbar DIT,