Huwelijk Erik Hamers Nelleke Burg

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-08-2006 Donderdag 3 augustus huwde de oud-zangeres, rtv-presentatrice, KRO-medewerkster en Bosschenaar Nelleke Burg met Erik Lamers. Het paar heeft elkaar leren kennen als gids in Museum Slager. De Bosschenaar Lamers stelde Nelleke voor ook als bomer op de Binnendieze te gaan werken. Daaruit is hun diepere vriendschap voortgekomen.

De ceremonie in het stadhuis werd ondersteund met muziek veel fotografen en collegae bomers die een erehaag vormden. Er was zowel bij de opstap van de boot in de Uilenburg als voor en in het stadhuis veel belangstelling.

   
Voor de huwelijkssluting hadden zich al collegae-bomers opgesteld voor het stadhuis.
Boven: Het echtpaar Lamers-Burg bij het betreden van het stadhuis.
Rechts boven: de grote belangstelling van familie en vrienden.


foto's © gerard monté, 3 augustus 2006.

Nelleke en Erik hebben elkaar leren kennen als vrijwilliger in het Museum Slager. Hij stelde haar voor ook Binnendiezeschipper te worden. Nelleke is tegenwoordig zangpedagoge en geeft nog veel zangonderricht

   
Het ja-woord, de getuigen, de ringen, de kus en het tekenen van de huwelijksacte.  
foto's © gerard monté, 3 augustus 2006.
 


Het kersverse echtpaar bij het verlaten van het stadhuis.  Een muzikale omlijsting door broer van Nelleke Harry Burg-Gulikx die 'What a Wonderful World' zong.

foto's © gerard monté, 3 augustus 2006.
Bomers van de rondvaarten op de Binnendieze vormden een erehaag.
Rechts het echtpaar bij het instappen in de trouwauto.
foto's © gerard monté, 3 augustus 2006.

Bootvrijwilligers trouwen/den bosch 27 juli 2006. 
Woensdag 2 augustus 2006 trouwen Nelleke Burg en Erik Lamers het zijn vrijwilligers, zowel werkzaam in Museum Slager als bij de rondvaarten op de Binnendieze. De Bossche Nelleke Burg is bekend van radio en tv en begon ooit bij het Lorelei Cabaret. De twee huwen in het stadhuis en stappen aansluitend in een rondvaartboot.


Terug naar boven