Juni 2010 : ZeroPop in Paleiskwartier

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-05-2010 | Gewijzigd op: 11-05-2010
ZEROPOP is een muziekfestival dat gekoppeld wordt aan duurzaamheid en streekproducten. Het vernieuwende festival vindt op 19 en 20 juni 2010 plaats in het Paleiskwartier.

Twee dagen lang is het Bossche Paleiskwartier het decor voor een spetterend en beeldbepalend klimaatfestival, gecombineerd met  Nederlandse artiesten onder wie BLØF, VanVelzen, Elske DeWall, Christiaan Hof en The Hype [op zaterdag] en zondag treden op DI-RECT, Straf, Patrick Le Duc en regionale popbands ism het W2 Poppodium.

Daarnaast is er een motorshow [E-MX team] , de GrHasshopper foodexperience, videoprojecties van het Solar Cinema [mobiele bioscoop op zonne-energie], de Wateetenbeweegik-Bus [gewicht testen], de tasty green lifestyle experience.
En er is een VIP-dek waarvoor jongeren kaarten kunnen winnen. Ook kun je tijdens festivalwater kopen dat gemaakt is in de Waterfabriek ‘s-Hertogenbosch.

Op ZEROPOP organiseert de provincie Noord-Brabant het ‘Go Green, Go Zero’, een programma met auto’s, motoren en fietsen op schone brandstof.  zie ook  www.brabant.nl/schoonvervoer