Ctac en BDO in nieuw kantoor op Pettelaarpark

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-05-2010 | Gewijzigd op: 14-05-2010
Het nieuwe kantoor van BDO/Ctac, dat ontworpen is door Adam Smit van ZZDP Architecten, grenst aan de verbrede A2 en bestaat uit 12.600 m² brutovloeroppervlak en bevat 420 parkeerplaatsen. Het gebouw is omringd door een houtwal tbv een geleidelijke inpassing in de omgeving.

BDO Accountants & Adviseurs en ICT-dienstverlener Ctac zijn als toekomstige huurders van hun nieuwe kantoor op het Pettelaarpark met de  bouwer - VolkerWessels-  een partnership aangegaan en zelf de voorwaardengesteld, die betrekking hebbben op de locatie[Zuidrand/zichtlocatie], het concept en de kwaliteit van dat kantoor.
Om zelf te kunnen bepalen aan welke kwaliteitseisen een kantoor moet voldoen is die samenwerking aangegaan.  gebundeld. Dat initiatief komt mede voort uit de afhankelijkheid van een kantoorhuurder van het aanbod.

In die opzet werkte beide toonaangevende kantoren, waarvanCtac goed aansluit op het profiel van Den Bosch als ICT-stad, met de gemeente [wethouder Bert Pauli] samen. 


Het nieuwe kantoor van BDO/Ctac, dat ontworpen is door Adam Smit van ZZDP Architecten, grenst aan de verbrede A2 en bestaat uit 12.600 m²  brutovloeroppervlak en bevat 420 parkeerplaatsen. Het gebouw is omringd door een houtwal tbv een geleidelijke inpassing in de omgeving. Houtwallen waren vroeger erg gangbaar in het Brabantse landschap.
De duurzaamheid is gewaarborgd door o.a. warmte/koude opslag in de bodem, groene daken met aanvullende waterberging en maatregelen om het elektriciteitsverbruik te reduceren.  zie ook www.ctac.nl.