Opknapbeurt oud pompstation begonnen

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-10-2009 | Gewijzigd op: 08-01-2012
Emma Solutions nieuwe huurder 27 november 2009.
De gemeente, de eigenaresse van het oude pompstation op de grens van de Vughterweg/ Bosscheweg, heeft de huur gegund aan het Bossche bedrijf Emma Solutions. Solutions dat gevestigd is aan de Koningsweg,  biedt  professionele maatoplossingen op ICT-gebied.  Volgend voorjaar is het pand, dat Emma Solutions als kantoor gaat gebruiken, klaar voor gebruik. Het bedrijf richt er ook een galerie in. Op een flatscreen komt het steeds ouder wordende landschap in beeld. zie ook emma

Te huur gerenoveerd monoment voorlopig nog ingepakt  totdat de restauratie is afgerond.
foto's © paul kriele, 14 oktober 2009.
De opknapbeurt is nog niet klaar, maar het voormalige pompstation op de grens Vughterweg-Bosscheweg, staat al wel te huur..

Ingepakt in blauwgroen gaasdoek  maakt het oude [1933] pompstation op de Vughterweg/Bosscheweg een nieuwe fase door.
Nico de Bont heeft het gebouwtje gezandstraald nadat het beton was gerepareerd. Ook het dak kreeg een nieuwe bitumelaag, Na deze grootschalige ingrepen komt het neer op meer technisch gedetailleerd werk, zoals  elektriciens, stukadoors en schilders  en de mannen van de communicatie voor de aanleg van een digitaal netwerk.
Het pandje heeft ook een kelder gekregen. Maar die was al vroegtijdig- kor tna de verhuizing - gestort.
De planning is er op gericht het te verhuren gebouw op 18 december 2009 op te leveren. Maar er hebben zich nog geen kandidaten - voor 24.000 euro per jaar - laten strikken.

zie ook start verplaatsing