Vierbaans Randweg klaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-07-2008 | Gewijzigd op: 26-07-2008
situatie eind juli 2008
De tijdelijke vierbaans omleiding, gezien vanuit Vught richting Den Bosch. In de verte links is  tussen de bomen Motel Vught te onderscheiden. De weg gezien vanuit Den Bosch  richting Vught. Eikendonk is middenin de foto zichtbaar.
foto's © paul kriele, 26 juli 2008.

situatie medio juli 2008

De meer langszij de Dommel aangelegde vierbaansweg, gezien ter hoogte van 'kasteel Valk', waar een oversteek voor fietsers vanuit Vught is  aangelegd. Ook vanuit Den Bosch: Zicht op Eikendonk en -rechts - Motel Vught met de aftakking daar naar toe.
foto's © paul kriele, 23 juli 2008.

De vierbaans omleidingsroute van de Bosscheweg-Vughterweg is klaar.
Deze tijdelijke weg maakt de aanleg van de Randweg met 2 ecoducten en een spoorwegtunnel in de spoorlijn Den Bosch Tilburg/Eindhoven nabij de Heun mogelijk. Daarvoor ligt al een zandvlakte [die foto] klaar.
Oostelijk van motel Vught ligt een kruising met aftakking voor verkeer van en naar Vught en van en naar het motel. Fietsers hebben aparte fietsbaan gekregen. Komennd vanuit Vught steken zij ter hoogte van kasteel Valk de weg over. 

Ook het pompstation dat verplaatst wordt, staat klaar voor transport. Dat gebeurt maandag [tillen] 29 juli en dinsdag 30 juli 2008 [verslepen].
Het pompstation staat klaar voor transport naar de nieuwe locatie[vooraan], waar al een fundering is gelegd.

foto © paul kriele, 23 juli 2008.Terug naar boven