Rotonde radiaal Vught Noord-Den Bosch in aanleg

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-09-2010 | Gewijzigd op: 24-09-2010
Heijmans en diens onderaannemers waaronder transportbedrijf Bowie en de BAM zijn bezig met de aanleg van de rotonde nabij Motel Vught/ de Heun.Het is de laatste schakel in de Randweg Vught die vanaf de Kampdijklaan vervolgens langs de Gement loopt en in Den Bosch op de Heun bij Motel Vught uitkomt.
De rotonde is een laatste schakel van wat ook de Vughtse randweg heet. Dat is de radiaal van Vught- Noord naar Den  Bosch, die vanaf de Kampdijklaan, langs de rand van de Gement, naar Den Bosch/ de Heun loopt. Daar sluit die via de rotonde aan op de weg Den Bosch-V ught-Bosscheweg-Taalstraat en de weg van Den Bosch naar de A2.
Door de aanleg is momenteel - medio september 2010 -de afslag van Den Bosch naar de Bosscheweg/Taalstraat afgesloten voor het autoverkeer.
De aanleg van de rotonde moet op 1 november 2010 klaar zijn. De Randweg Vught Noord- Den Bosch gaat op 21 januari 2011  open voor het verkeer.

Hierboven de situatie bij het kruispunt in de weg Den Bosch naar de A2 ter hoogte van de afslag naar Vught.
Deze afslag is door de aanleg van de rotonde  momenteel afgesloten.
Bovenaan het kruispunt in de weg Den Bosch naar de A2 ter hoogte van de afslag naar Vught-Bosscheweg. Situatie gezien vanaf de aan te leggen rotonde.
foto's © paul kriele, 21 september 2010.
Hierboven de locatie waar de rotonde wordt aangelegd. Links achter de afgesloten weg richting Bosscheweg/Taalstraat. Vanaf de rotonde  [voorgrond] gaat er ook een afslag richting Den Bosch. Bij het  gereedkomen van de randweg Vught en rotonde  [begin 2011] vervalt de huidige weg naar Den Bosch, die wat hogerop ligt.

-Boven: Wederom de locatie van de aan te leggen rotonde met zicht op de -verdiepte -Vughtse Randweg. Vanuit de Gement komt die met een viaduct onder het spoor Den Bosch- Eindhoven/ Tilburg door en eindigt op de Heun bij Motel Vught.
-Rechts boven:zicht opde locatie vanuit de trein.
-Rechts: Het spoorwegviaduct in de lijn Den Bosch-Eindhoven/Tilburg, wat van dichterbij gezien.

foto's © paul kriele, 21 en 23 september 2010.Terug naar boven