Begin 2011 nieuwe Vlijmenseweg geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-11-2010 De BAM verwacht dat de Randweg en de Vlijmenseweg begin 2011 geopend kan worden. De kunstwerken over het Drongelens kanaal en over de Vlijmenseweg zijn intussen al klaar. Momenteel wordt hard gewerkt aan de afwerking van de rijbanen van de Vlijmenseweg en de aansluitingen op de Randweg. Zodra die klaar zijn kan de verjnieuwde Vlijmenseweg worden geopend. Dan is de aansluiting hersteld met de nieuwe rijbanen ter hoogte van het  nieuwe Jeroen Boschziekenhuis en kunnen ook de slingerende omleidingen bij het KW1-College vervallen.

Het viaduct in de Magistratenlaan over de Vlijmenseweg.  
Rechts dezelfde situatie als boven van het viaduct over de Vlijmenseweg  als afslag van de  Randweg naar de Magistratenlaan.

foto's © paul kriel, 8 november 2010.
Links: De vernieuwde Vlijmenseweg ter hoogte van het KW1 C.
 

De Randweg die hier naar De Heun/Motel Valk loopt en na de overbrugging met het kanaal, paralell het spoor blijft volgen tot aan de Isabellalaan/Bosscheweg, waar de weg onder het spoor doorgaat. Vooraan de nieuwe kruising Randweg/ Magistratenlaan. In de verte de treinen naar Tilburg /Eindhoven.

foto's © paul kriele, 8 november 2010.
 

Het viaduct onder de Randweg voor fietsers richting Gement. Hetzelfde viaduct voor fietsers gezien richting Paleiskwartier.

foto's © paul kriele, 8 november 2010.

Bovenop  het viaduct naar de Magistratenlaan, zoals hierboven vermeld, met links het Paleiskwartier.  Hetzelfde viaduct met rechts Essent.

foto's © paul kriele, 8 november 2010.


De Gement waar de weg rakelings doorheen loopt.
Links loopt het fietspad dat Heidelust /Kampdijklaan met het Jeroen Boschziekenhuis verbindt.
Het tracee van de Randweg, die achter het Koning Willem1 College langs gaat.

foto's © paul kriele, 8 november 2010.Terug naar boven