Winnaars fotowedstrijd gemeente met AFC'68

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-08-2007 Dit jaar werd voor de 2e keer de Dag van 't Park gehouden. De tweed eeditie voltrok zich in het Westerpark met demonstraties, muziek en informatie. Rond die dag was er ook een fotowedstrijd opgezet door de gemeente samen met de fotoclub AFC'68. De Cityfoto had de prijzen beschikbaar gesteld.

Een overzicht van de voor de uitslag uitgenodigde gasten in de oude raadzaal. Uiterst rechts de nieuwe voorzitter van AFC'68 Ben van Amelsfort. 3e van rechts jurylid Jos Simons [ambtenaar bij Openbare Ruimte].   Wethouder Jetty Eugster overhandigt een boeket aan Jany Mulders.
Boven: En ook bloemen voor de 1e prijswinnares Mieke Pennings.
Links boven: De foto van Mieke Pennings.
Links de foto van de 2e prijswinnarres Jany Mulders.

foto's © paul kriele, 13 augustus 2007.
 


Op 20 mei 2007 was het de Dag van ’t park in het Westerpark. Dat ging gepaard met een fotowedstrijd opgezet door de Gemeente met de fotoclub AFC ’68 en prijzen die door Cityfoto beschikbaar zijn gesteld. Het thema moest de elementen bevatten: Den Bosch, park park en bovendien enige activiteit tonen.
Winnaars zijn: derde prijs voor Kees Vos [waardebon € 25]. Foto aan slootkant met een vissend gezin, waaruit de concentratie en aandacht van de maker blijkt. De 2e prijs is voor Jany Mulders [bon van € 50] en als eerste [digitale camera] Mieke Pennings met een foto die veel bedrijvigheid laat zien en waarop iedereen zijn eigen ding doet, aldus de jury..
Wethouder Jetty Eugster, voor wie het ook de eerste werkdag na de vakantie was, reikte de prijzen uit. 

Foto van Kees Vos genomen aan slootkant met een vissend gezin, waaruit de concentratie en aandacht van de maker blijkt. [3e prijs waardebon € 50]. .
Links de foto van de 2e prijswinnarres De winnaars van de 1e Mieke Pennings en 2e prijs
Jany Mulders.

foto's © paul kriele, 13 augustus 2007.

Terug naar boven