Parcoursverkenning 5 & 10 km voor Ricoh Vestingloop

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-05-2012 | Gewijzigd op: 08-05-2012
Zondag 20 mei start de 7e editie van Ricoh Vestingloop op de Oude Dieze. Aan die loop gaat een parcoursverkenning vooraf. Er is ook een kidsrun en de sponsoren dienen zich al aan. De finish is op de nieuw opgeleverde Parade.

Ter voorbereiding kunnen deelnemers op zaterdag 12 mei om 09.00 het parcours van de 10 km verkennen.
Op woensdag 16 mei staat om 18.00 de parcoursverkenning van de 5 km op het programma. De verkenningen staan onder professionele begeleiding van DBZ fysio en Loopschool Wim Akkermans.
Aanmelden kan via Vestingloop@defysiotherapeut.nl.   zie ook de site : Vestingloop
Parade: Start van gehandicapten op de Parade in 2008
.


foto © paul kriele, 25 mei 2008.

 

Dit was vorig jaar de jongste deelneemster van de vesitngloop 2011.
Een dergelijke foto staat genomineerd bij de foto wedstrijd van het Brabants Dagblad.

foto © paul kriel, 5 mei 2011.

Kindervestingloop ofwel de Kidsrun
Speciaal voor kinderen is er op 20 mei de 1 km Liliane Fonds kidsrun, waaraan kinderen van 4 tot en met 12 jaar gratis kunnen deelnemen. Daarmee stimuleert het bestuur van Stichting Vestingloop ’s-Hertogenbosch bewegen voor kinderen. De voorinschrijfperiode is inmiddels verlopen. Op 20 mei kun je jezelf nog inschrijven voor de individuele afstanden vanaf 12.00 uur bij het inschrijfbureau in Theater aan de Parade.

Sponsoring
René van Tol, de goudsmid in de Kerkstraat, die  tevens voorzitter is van het Bossche Meester goudsmidsgilde, doet zondag 20 mei 2012 mee aan de Vestingloop. Met die deelname hoopt Van Tol  geld in te zamelen voor Tobias de Swart*. De afstand die de goudmsid loopt, 10 km, moet binnen 80 minuten worden afgelegd.
René is daarvoor al weken volop in training in en rond ’s-Hertogenbosch.

*Tobias de Swart
Tobias, zoon van onze Gildeleden Johan de Swart en Annejuuk Bussemaker, is ruim 2 maanden geleden als gevolg van een ernstig ongeval tijdens het snowboarden grotendeels vanaf zijn nek verlamd geraakt en verblijft momenteel nog in een revalidatiekliniek, maar mag af en toe weer naar huis.
Het sponsor idee heeft als doel de sponsoring voor aangepast vervoer voor Tobias, zodat Tobias zo onafhankelijk mogelijk kan worden.
Aanmelding  via 0355421802 (Renate Postma of via email rene@vantolenbreet.nl


Terug naar boven