5e editie F for a Fashion

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-04-2014 | Gewijzigd op: 14-04-2014
Op zaterdag 24 mei 2014 vindt de vijfde editie van de F for Fashion modeshow plaats in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Het lustrum van deze F for Fashion, die draait rond jonge modellen die nog geen ervaring hebben, is  in volle gang. F for fashion, dat is uitgegroeid tot de bekendste modeshow in en rondom ’s-Hertogenbosch, heeft deze keer als thema ‘Reborn’, een motto dat srefereert aan het doel om in vergetelheid geraakte kledingstijlen nieuw leven in te blazen. Dat past in de tijd waarin vintage en hergebruik duidelijk populair zijn.
 
Onder de poster en rechts
voorbeelden van de show in 2013.

Met een vernieuwende collectie brengen de samenwerkende designers een eerbetoon aan vervlogen tijden. Zij doen dit door oude, kleurrijke kledingstukken en speelse accessoires te verenigen in een modieus doch expressief kledingkarakter. Hip, trendy en hartstikke duurzaam.
Fairy City
De F for Fashion show op 24 mei wordt geopend door designer Marit Visser. Deze extreem optimistische en volhardende designer uit IJsselstein combineert vrouwelijke kleding met een fairy twist. Haar collectie draagt de titel ‘Fairy City’. \
Eternal Desire
De creatieve perfectioniste Elly Schraven is de tweede designer die haar collectie showt. Haar collectie ‘Eternal Desire’ is geïnspireerd door het eeuwige verlangen er mooi uit te willen zien.

F for Fashion wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente ’s-Hertogenbosch en Theater aan de Parade. De styling van de modellen wordt wederom verzorgd door De Gruyter Hair uit ’s-Hertogenbosch. De Gruyter Hair is onderdeel van Haute Coiffure Française, de wereldwijde vereniging van topkappers.
De F for Fashion modeshow vindt plaats op zaterdag 24 mei om 20.30 uur in Theater aan de Parade. Meer informatie: www.fforfashion.nl