F for Fashion in teken van bruiloftsmode

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-07-2015 | Gewijzigd op: 28-07-2015
De zesde editie van de F for Fashion modeshow op zaterdag 3 oktober 2015 in TheateradParade heeft een biizonder accent:  naast nieuwe modellen, een nieuwe designer en een nieuwe deelnemende winkel, is het speciale thema: The Wedding.
In die presentatie zit ook nog eens het 80-jarig jubileum van kapsalon De Gruyter Hair verweven*.

F for Fashion is een modeshow met nu
eens niet die geijkte mannquins
die aan lengte-en diktematen moeten voldoen.


foto © bob mans juli 2015.
 

Kenmerk van de F for Fashion is het feit dat er modellen meelopen die niet beantwoorden aan de geijkte criteria om op een catwalk te kunnen lopen: lang slank en elegant. 
Onder het thema 'The Wedding’ zijn er prachtige bruidsjurken in alle soorten en maten te zien. Dit jaar werkt F for Fashion samen met Le Michel Bruidsmode uit Geffen en designer Kitty La Clement. 

De zesde editie van de F for Fashion modeshow wordt mede mogelijk gemaakt door Theater aan de Parade, Golden Tulip Hotel Central, Stichting Jong Actief, Miss Regio Nederland en de Gemeente ’s-Hertogenbosch. F for Fashion is dit jaar ook een samenwerking aangegaan met Lexus Eindhoven. die alle modellen en medewerkers op de dag van de show vervoerd.
 
*Jubileumshow
De Gruyter Hair De Gruyter Hair bestaat 80 jaar en dat moet gevierd worden. F for Fashion en De Gruyter Hair werken vanaf het begin van F for Fashion samen en daarom grijpt De Gruyter Hair de gelegenheid aan om tijdens de modeshow van 3 oktober dmv een grote haarshow haar jubileum te vieren.

Meer info www.fforfashion.nl  of www.theateraandeparade.nl.