Modeshowopleiding 'F for Fashion' stopt.

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-01-2018 | Gewijzigd op: 09-01-2018
De modeshows F for Fashion, voor minder kansrijke modellen, stopt na vijf shows en na een topper in 2015 in TheateradParade. Dat was de finale van de inzet bvan Yvette Vugts en Sjoerd van Kampen, waar hun pupillen aan de familie hun professie konden tonen en  bewijzen dat ze wel degelijk een echt model kunnen zijn.
In de voorbijjr zes jaar 2011- 2016 zijn er [mini[] shows geweest in TheateradParade, Muzerije en  in de Verkadefabriek waar in totaal 3.000 bezoekers op afkwamen.
Van de deelnemers is zelfs een model internationaal doorgedrongen. Zij kreeg een plaats in een Coca-Colacommerical en een foto in het magazine ELLE. Maar allemaal zijn ze er zelfverzekerder door geworden en oordelen van anderen lieten hen voortaan koud. 


Affiche van F for Fashion
voor de show van 3 oktober 2015 in TheateradParade.


 
   

Sjoerd van Kampen en Yvette Vugts die in 2011 het initiatief namen, slaan een nieuwe weg in:  de organisatie van evenementen specifiek in een nieuw concept.
Als achtergrond bij hun beslissing speelt  ook mee de vele inspanning en de moeizame werving van sponsoren en de zorg die het telkens kost om een show op de planken te kunnen zetten.