Jong Aktief Modeshow voor en door jongeren

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-03-2011 Op zaterdag 19 maart 2011 vindt in de Verkadefabriek de 'Fantasy for Fashion' plaats. Met 'F f or Fashion' krijgen jongeren de kans in een modeshow hun talent te doen uitkomen. 
Het is een project voor en door Jongeren, die niet eens ervaring hoeven te hebben. Ze zijn aangemeld via social networks en via een flyer. Ze werden door een jongerenjury geselecteerd.

De kleding die wordt geshowd is van studenten van Mode & Design van het Koning Willem I-College, van de Xtra Star en van Naaimoos Kleermaakster uit Hilversum. De schoenen zijn afkomstig van Sacha Shoes en Xtra Star.
Het haar wordt gedaan door Hans de Gruyter Coif

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Jong Actief en de Gemeente. Verder werken alle betrokkenen op vrijwillige basis mee. Diverse visagisten vanuit het hele land hebben zich aangemeld om te helpen. fures, een bekende kapsalon in Den Bosch.

Er zijn 2 scouts van modellenbureau FR-Models aanwezig die een prijs (een fotoshoot incl. visagie t.w.v. €145,- en een inschrijving bij de agency) uitreiken aan de 2 beste modellen. Er wordt ook een beautypakket uitgereikt aan het meest gegroeide model.

Om de show nog specialer te maken hebben we een DJ (The Bassmaker) en een surprise act. De surprise act wordt 12 maart bekend gemaakt via de website www.fforfashion.nl