Jong Actief: Modeshow van - voorzichtig - aankomend talent

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-03-2011 | Gewijzigd op: 20-03-2011
'Modellen een kans bieden om ontdekt te worden.' Dat was de achtergrond van de op initiatief van Yvette Vugts opgezette modeshow van zaterdag 19 maart 2011 in de Verkadefabriek .
De stichting Jong Actief ondersteunt haar hierbij en studenten van het Koning WillemI-College [Mode &Design] hebben de ontwerpen gemaakt.

De Bossche couturier Addy van den Krommenacker, die niet alleen in Nederland,  maar ook in Italië en de VS furore maakt, gaf vooraf een gelukswens-per-video aan de 18 modellen.

foto's © roland brouwer, 19 maart 2011
Verkadefabriek: Tableau de la troupe met alle modellen.

Aan de modeshow die door  Yvette Vugts zelf werd begeleid, ging een video-geluksboodschap van Addy van de Krommenacker vooraf.
In de openingsronde werden jurken gepresenteerd die gemaakt zijn door leerlingen van het Koning Willem I-College afdeling mode en design. Voor de pauze werd kleding van Xtra Star geshowed. In de pauze trad de zangeres Jennifer Terwell -bekend van het tv-programma X-Factor- op met een act.
 In de tweede en tevens afsluitende ronde werd kleding gepresenteerd van Monique Trienen van 'Naai Moos' met schoeisel van Sasha Shoes.
 
-Boven en onder: diverse modellen
-Hieronder de zangers Jennifer Terwell.
-Boven: de styling van de modellen door kapper Hans de Gruijter Coiffures [midden van de foto].
De make-up werd verzorgd door Erika Vogl.
-Foto's hieronder: modellen met onderaan  een knuffelmodel.

Aan het einde van de show ontvingen de mannequins Leonie Spierings en Fenna de Blaauw de prijs voor beste model. die bestond uit een photo-shoot met visagie t.w.v. € 145, aangeboden door FR-Models.
De hairstyling werd gesponsord door De Gruyter Kappers in o.a. de Vughterstraat. 
 
Boven: Uiterst links de winnaars van de modeshow, links Leonie Spierings en rechts Fenna de Blaauw. 
Midden de presentatrice Samantha Hartsink.
-Foto rechts boven: vlnr presentatrice Samantha Hartsink, initiatiefneemster en organisatrice Yvette Vugts  en de juryleden Waldo Alkema en Romy Seep.
-Rechts: De apotheose van de show met een confettiregen over de deelneemsters en de organisatie.

foto's © roland brouwer,  19 maart 2011.
Terug naar boven