Uitgeverij - Vriendenboek 'Joep Chappin'


Terug naar overzicht

Vriendenboek 'Joep Chappin'
ISBN 9080052167 Uitgeverij Bastion Oranje Drukkerij Van Gerwen januari 2000Uitgave januari 2000.

Joep Chappin is de titel van het vriendenboek dat de voormalige directeur van Autobedrijf Van den Udenhout op 6 januari 2000 werd aangeboden. Het album bevat 32 interviews met familie, vrienden en relaties.

Joep Chappin was van februiari 1968 in dienst bij het Bossche autobedrijf, aanvankelijk als directeur autolease: Avalinos, sedert 1980 als algemeen directeur. Het ontwerp en de procedure rond de realisatie van de nieuwe showrooms voor Audi en Volkswagen aan de Balkweg - gereed juni 2000 - was een van zijn laatste klussen.
In het boek wordt de hoofdpersoon gekarakteriseerd met zijn warme uitstraling, zijn talrijke initiatieven op promotioneel gebied, zijn inzet voor de stad 's-Hertogenbosch, met name toeristische evenementen. Zijn inzet voor het Vughtse gilde St Barbara en St.Sebastiaan worden expliciet genoemd.
Als enige kanttekening in die schetsen wordt Chappins' drukke agenda genoemd, wat hem wel eens humeurig kan maken.
Naast de interviews is ook een korte historie van het autobedrijf opgenomen, een onderdeel dat door de talrijke foto's nog eens wordt versterkt.
Uitgegeven in opdracht van de directie van Autobedrijf Van den Udenhout, door Uitgeverij Bastion Oranje. Realisatie Drukkerij Van Gerwen Den Dungen, januari 2000.

Nog voorradig.
Besteladres: krielepaul@gmail.com.  Boekprijs, inclusief verzendkosten, € 15,60.
Te bestellen door bedrag over te maken op NL19INGB0749881070 t.n.v. P.J.J. Kriele Den Bosch. Bij opgave van naam en adres wordt  u het boek thuisgestuurd via Post.nl  . Voor €11,00 kunt het boek ook bij Paul Kriele op Zuidwal 34,  5211JE in Den Bosch komen afhalen.