Uitgeverij - De Gruyters Snoepje van de Week


Terug naar overzicht

De Gruyters Snoepje van de WeekISBN 9080052132 1992 Uitgeverij Bastion Oranje Drukkerij Van Gerwen. Oplage 5.000. Oktober 1992.
Na jaren van onderzoek verscheen in oktober 1992 het dikke album over de Bossche koffie en theefabrikant De Gruyter. Dankzij gesprekken met een zestigtal voormalige DG-medewerkers kon inzicht worden gegeven in de opkomst, de bloei en de teloorgang van een Bosch' imperium.

In acht kleurenkaternen wordt een beeld gegeven van het onroerend goed, het Snoepje van de Week, 100 jaar De Gruyter [1918], artikelen en verpakkingen, koffie en thee, tegel tableaus, transport en bezorgdienst en de reclame waardoor het bedrijf vermaard was.

Vierenzestig interviews met oud - De Gruytermedewerkers van hoog tot laag geven het boek een persoonlijke inslag. De gesprekken zijn geplaatst temidden van het historisch verloop, vanaf de oprichting in 1818 totdat in1976 'het doek valt'.
De bijlagen geven inzicht in de stamboom van de familie De Gruijter, en het zakelijke aspect, omgezet in cijfers over personeelsbestand en omzet.

Nog in voorraad bij Bastion Oranje.
Besteladres: info@bastionoranje.nl  Inklusief verzendkosten € 14,60
Te bestellen door bedrag over te maken op NL48INGB0003491835 Bastion Oranje Den Bosch,  naam en adres op te geven en het boek wordt  u thuisgestuurd via Post.nl  . Voor €11,00 kunt het boek ook bij Bastion Oranje komen afhalen.

>>>>U kunt dit boek ook tweede hands via www.bol.com bestellen.
Ga naar bol.com , klik links bovenin [op de balk] op 'BOEKEN' en klik in het rijtje dat er onder verschijnt, op 'Tweedehands'.
Vul daarna in het  vakje Zoekfunctie in: De Gruyters Snoepje van de  Week' en het boek verschijnt.