Colofon


Bastion Oranje is een initiatief van Paul Kriele dateert van 24 oktober 1998.

Onder de naam Bastion Oranje ressorteren:
-de website www.bastionoranje.nl
-de dagelijks te verschijnen [digitale] Nieuwsbrief Bastion Oranje
-de Uitgeverij Bastion Oranje

Het werk van de auteur Paul Kriele concentreet zich op het vastleggen van levensverhalen van Bossche inwoners, volgens de methode 'oral history'. Daar is Kriele al in 1979, ten tijde van zijn werk voor de seniorenomroep ORVA mee begonnen. 
Het werk heeft onder meer geleid tot de uitgaven  van een tiental  boeken en drie kleinere publicaties.
Zie daartoe Uitgeverij
 De Bossche
publicist Paul Kriele.foto © joopvanroy,
24 mei 2013.

Abonneren op de  Nieuwsbrief Bastion Oranje kan door uw e-mail adres in te voeren in het venster "nieuwsbrief" bovenin in de linkerkolom van de openingspagina van www.bastionoranje,nl

Om te voorkomen dat vreemden u aanmelden, ontvangt u een e-mailbericht,
waarin u gevraagd wordt de aanmelding te bevestigen.
Afmelden kunt u via een link onderaan iedere bericht van de Nieuwsbrief Bastion Oranje. Ook dan wordt u steeds gevraagd de mutatie te bevestigen.

Registratie
Uit maart 1998 dateert de registratie van de domeinnamen www.bastion-oranje.nl en www.bastionOranje.nl , als ook de handelsnaam Bastion Oranje. Intussen is de site www.bastion-oranje.nl opgeheven.
Handelsregister Kamer van Koophandel nr.16061374.
BTW nr. NL0092.32.424.B01
Presscard NVJ: 0113654
Postbank nr. ING48B0003491835

Structuur website Bastion Oranje
De informatie is ingedeeld in categorieën; deze opzet is vier lagen diep.
De hoofdcategorieën vindt u in de bovenste balk op de pagina. Na keuze vindt u de onderverdeling per categorie in de linker kolom. Indien hier onderverdelingen in zijn, worden deze in dezelfde kolom onder uw keuze getoond. Indien op het laagste nivo nog onderverdelingen zijn, worden deze in het hoofdscherm getoond.
Algemene informatie
Per categorie wordt algemene korte informatie gegeven over het onderwerp, waar meer informatie voor handen is vindt men de link >> meer informatie.
Nieuwe berichten
Nieuws vindt u altijd op de startpagina Actueel. Hier worden de laatse 10 berichten in een korte samenvatting weergegeven.
In de 1e en 2e subcategorie waartoe het bericht behoort, worden maximaal 8 nieuwste artikelen weergegeven. Daaronder verwijzen enkelvoudige berichttitels naar oudere berichten.
Indien meer berichten aanwezig zijn, staan boven de de verkorte titels paginanummers vermeld. Deze paginanummers kunt u aanklikken om het vervolg van de opgaven te zien.
Waar bevind ik mij?
Links onder de bovenste balk op de pagina wordt aangegeven waar u zicht in de zoekstructuur bevindt.
Indien u op een onderdeel van deze string klikt, schakelt u naar betreffende categorie.
Lettergrootte
Rechts onder de bovenste balk vindt u het venster "Lettergrootte", waarbinnen u drie knoppen vindt om de lettergrootte van het bericht te vergroten en te verkleinen.
Overige informatie
In de onderste balk op de pagina vindt u knoppen voor het opvragen van informatie met betrekking tot Colofon, Disclaimer, Contact en Uitgeverij.

Zoeken op Bastion Oranje 
Nieuws vindt u altijd op de startpagina Actueel. Hier worden de laatse 10 berichtenvan alle categorieën in een samenvatting weergegeven. Oudere artikelen zoekt u in de betreffende categorie of via de zoekfuncties.
Zoeken kunt u op woorden, welke voorkomen in de titel van berichten (niet van categorieën), via het venster in de linker kolom.
Een uitgebreide zoekfuctie is ontwikkeld; klik op de tekst "uitgebreid zoeken" in het venster zoeken.
U kunt dan per maand/jaar zoeken of in de ititel, de inleiding of de inhoud van nieuwsberichten. Ook kunt u zoeken in de naam of de beschrijving van de categorieën in het hele bestand.
Natuurlijk kunt u ook het overzicht van de bovengenoemde categorieën nalopen.

Printerversie
Bij berichten, rechts bovenin de pagina, achter de publicatiedatum vindt u de knop 'printerversie'. Bij aanklikken heeft u de mogelijkheid de printversie te bekijken en al of niet het bericht te printen.

Archief
Het archief van de oude website van bastion Oranje wordt in delen overgebracht naar deze website.
U kunt deze informatie blijven zoeken via de link "Archief Bastion Oranje" in de linker kolom.

Adverteren via Bastion Oranje
Adverteren via de website Bastion Oranje is mogelijk via de de standaard advertentie-links, waarin uw bedrijfslogo en link wordt opgenomen. Neem hiervoor contact op met Bastion Oranje.
Contact
Contact met Bastion Oranje kunt u opnemen via e-mail(formulier) of telefoon.
Informatie vindt u onder de knop Contact in de onderste balk op de pagina.
Let op! U kunt niet via de antwoordknop reageren op de Bastion Oranje nieuws-emails; hiervoor gebruikt u het contactformulier.