Seizoensaftrap van jubilerend FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-07-2015 | Gewijzigd op: 11-07-2015
Zaterdag 18 juli 2015 verricht de jubilerende Bossche voetbalclub FC Den Bosch de jaarlijkse seizoensaftrap. Dat vindt plaats in en om het stadion op De Vliert.

De Aftrap richt zich op jong en oud. Er is die middag volop gelegenheid om kennis te maken met de spelers, staf en medewerkers van de club. Op het voorplein vinden er in samenwerking met supporters verschillende activiteiten plaats.

Voor de jongste fans zijn er springkussens en kan er worden deelgenomen aan verschillende voetbalactiviteiten en -spelletjes. In kramen zijn fanartikelen van FC Den Bosch te koop. Daarnaast zijn er ook seizoenkaarten, kidsclubkaarten en het jubileumboek te bestellen. 

Tegen kwart voor twee vindt in het stadion de spelerspresentatie plaats. Hierna geeft Frans van Gaal, auteur van het jubileumboek, een toelichting op het 50-jarig jubileum en het jubileumboek.

 
Links: De omslag van het te
verschijnen jubileumboek 50 jaar FC Den Bosch
.

Om  half drie speelt in een oefenwedstrijd FC Den Bosch tegen het Klasbakkenteam van het Brabants Dagblad, een team met de beste amateurvoetballers uit het verspreidingsgebied van de krant, dat gekozen is door het Brabantse publiek.
Na afloop van de wedstrijd kunnen de kinderen voetballen met de spelers van FC Den Bosch en is er een fotomoment.