Postelstraat homocafé Push stopt / Café De Panter is vervolg

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-08-2013 | Gewijzigd op: 21-08-2013
Een van de weinige Bossche homocafé´s is gestopt. Marcel van Zwam, officieel de eigenaar van de horeca op Postelstraat 37, die in de praktijk geleid werd door Jan Willem de Bresser is gestopt. Reden dat het café sluit is te weinig omzet, aldus de eigenaar Marcel vanZwam, die ook nog een andere-meer persoonlijke reden- achter de hand houdt.
In ieder geval wil Jan Willem in Tilburg een zaak openen....  .

Jelmer Mulders heeft de café-bar overgenomen en de naam veranderd in ´De Panter´. Daarmee komt een einde aan Bossche homo café´s. Alleen ´de Kabberdoes´in de St. Jozefstraat gaat nog door voor homo- lesbocafé.

foto´s © paul kriele, 6 augustus 2013. Jelmer Mulders de nieuwe eigenaar van Postelstraat 37 dat voortaan doorgaat als café De Panter.

De nieuwe uitbater van ´De Panter´op Postelstraat 37 is Jelmer Mulders, maar die toont zich weinig spraakzaam. Jelmer die net een 6 jaar durende kantoorbaan er op heeft zitten, moet de promotie van een zaak nog leren. ´Druk druk,r eageert  de hoog blonde Jelmer op vragen over het pand, dat hij heeft laten ombouwen tot wat hij noemt een bruin café.

Jelmer kijkt verbaasd op als we zeggen nog even bij de vorige café-eigenaar Marcel van Zwam naar de reden van het stoppen van homocafé Push te vragen.
Push kwam met carnaval 2013 in het nieuws door een schunnige prent op de gevel met twee Oeteldonkse hotemetoten in een compromitterende houding.

foto © paul kriele,  5 februari 2013.